Consortum Capital Investments AB

Helhetsgrepp på ekonomin

Consortum är ett familjeföretag i tredje generation med rötterna i 60-talets finansvärld.

I mer än tjugofem år har vi hjälpt ägarledda företag och privatpersoner att ta ett helhetsgrepp om sin ekonomiska situation och uppnå sina mål. Det handlar om finansiell planering och val av sparform. Vi hjälper dig med uppbyggnaden av en långsiktig placeringsstrategi där allt säkerställs genom våra processer som grundar sig i vår långa erfarenhet.

Här i investerarbloggen kommer vi att kommentera läget på finansmarknaden, senaste trenderna inom sparande och andra aktuella ämnen som berör dig som investerare. Något du tycker vi ska skriva om? Skicka oss ett mail.

Välkommen!

http://www.consortum.se/blogg/investerarbloggen/


Vi vill gärna träffa dig! Tveka inte att kontakta oss. Vi träffar dig lika gärna inne i Stockholm med den fantastiska utsikten från 22:a våningen, som här i Norrtälje. Vi har dessutom tillgång till båtar och far mer än gärna ut i vår vackra skärgård. Ring, så pratar vi lite om saken!

Kontaktuppgifter

Telefon: 08-33 15 50

Hemsida: www.consortum.se

Referensbilder

Om oss

AnlitaOss AB samlar företag som verkar på din marknad så att du ska hitta rätt på enklare sätt. Den lokala närvaron är bra för miljön genom kortare transportvägar.

Vi presenterar våra samarbetspartners med text och bild på ett personligt och informativt sätt så att du som kund kan läsa, lära känna och förstå vad de kan erbjuda dig för nytta.

Portalerna finns per kommun för att du ska lättare ska hitta det du söker i ett avgränsat område.