INUTI -Inredare

INUTI – Inreder så du trivs

Att inreda företag handlar om varumärkesvård.

När du anlitar mig är mitt mål att skapa en miljö där du, dina kunder och medarbetare trivs. Skapa en miljö som hjälper er göra ert arbete och som speglar varumärket och det ni står för. Det handlar också om omsorg för kunder, personal och medarbetare. För mig handlar det ofta om tydlighet och funktion. Som att definiera zoner för olika behov och funktioner. Inredningen på ert företag ska berätta lite om vilka ni är och vad ni står för. Så det känns trevligt att komma till jobbet. Och trevligt att komma till er som kund.

Jag tar fram lösningar – för förvaring, flexibilitet och funktion. Och för trivseln naturligtvis som i färgval, materialval och detaljer. I en verksamhet kan inredning vara en uppgift som ingen medarbetare har tillräcklig tid, kunskap eller intresse för. Därför är det smidigt och smart att anlita mig. Jag ser med nya ögon och jag arbetar snabbt. I dialog med dig som uppdragsgivare är jag lyhörd för dina behov och önskemål.

Hör av dig när du vill veta mer. Du är varmt välkommen!


Jag utgår från Österåkers kommun men träffar dig gärna i Norrtälje.

Kontaktuppgifter

Telefon: 070-751 48 67

Hemsida: www.inuti.nu

Referensbilder

Om oss

AnlitaOss AB samlar företag som verkar på din marknad så att du ska hitta rätt på enklare sätt. Den lokala närvaron är bra för miljön genom kortare transportvägar.

Vi presenterar våra samarbetspartners med text och bild på ett personligt och informativt sätt så att du som kund kan läsa, lära känna och förstå vad de kan erbjuda dig för nytta.

Portalerna finns per kommun för att du ska lättare ska hitta det du söker i ett avgränsat område.