Lisen B - Copywriter

Jag skriver de texter du behöver – som texter till din hemsida, dina annonser och till din marknadsföring.

Målet är att din målgrupp direkt ska förstå vad du erbjuder och förstå vad de får när de anlitar just dig.

Texten ska beskriva och väcka en nyfikenhet. Den ska vara enkel, uppriktig och personlig. Det är svårt att skriva om sig själv. Och det är svårt att skriva om sin verksamhet – det blir lätt avsändarorienterat eller säljigt på ett sätt som kunden ogillar. Det är därför många drar sig för att skriva och skjuter på det. Kontakta mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig.

Jag utbildade mig till copywriter på Berghs School of Communication och har sedan examen 2001 arbetat med texter och kunder av olika slag. Jag har skrivit annonstexter, foldrar, texter till hemsidor och till kampanjmaterial. Jag har också undervisat på kvällskurser i copywriting och tog fram den första digitala utbildningen i ämnet på Berghs. Jag har dessutom skrivit två barnböcker och är chefredaktör för Svenska Prematurförbundets tidning Kontakt och står just nu i begrepp att ta tag i ännu en bokidé.

De som anlitat mig säger att jag trollar med ord. Det de menar är att jag snabbt hittar kärnan i budskapet och att jag har förmågan att rensa bort alla onödiga ord. Sedan är jag en god lyssnare också. Det är en bra grund för att få effektiva texter. Precis det din kund vill ha.

Varmt välkommen att kontakta mig. Jag hjälper dig gärna.


Jag utgår från Österåker men träffar dig gärna i Norrtälje för konsultation.

Kontaktuppgifter

Telefon: 070-751 48 67

Referensbilder

Om oss

AnlitaOss AB samlar företag som verkar på din marknad så att du ska hitta rätt på enklare sätt. Den lokala närvaron är bra för miljön genom kortare transportvägar.

Vi presenterar våra samarbetspartners med text och bild på ett personligt och informativt sätt så att du som kund kan läsa, lära känna och förstå vad de kan erbjuda dig för nytta.

Portalerna finns per kommun för att du ska lättare ska hitta det du söker i ett avgränsat område.